miércoles, 27 de marzo de 2019

Dia Internaciona del Síndrome de Down


El passat 21 de març era el dia internacional del Síndrome de Down. Nosaltres vam iniciar el matí fent una conversa donant les opinions del què ens pensàvem que era aquest síndrome. Seguidament, vam descobrir que era i que implicava el síndrome tot mirant un vídeo on el protagonitzava en Quim. “El món de’n Quim”


El Món del Quim és un espai a Internet on el Quim, a través dels seus vídeos, ens parla de les seves il·lusions, dels seus somnis, dels seus desenganys…, de la vida. I, ho fa amb naturalitat i llibertat, com qualsevol altra persona.

En Quim és un noi al que li va atrapar aquesta dificultat permanent. I un cop mirat el vídeo vam poder definir els inconvenients que pot a arribar a tenir la gent amb S.D.

Per acabar l’alumnat de 4t i 5è vam decidir preparar una entrevista per envia-li a en Quim, de les nostres preguntes i inquietuds. Pel que fa els nens i nenes de 6è varen escriure una carta individualment cap a ell.


L’endemà d’enviar-li en Quim ens va respondre les nostres preguntes. Des d’aquí agraïr-li la seva atenció cap a nosaltres i desitjar-li els seus millors somnis.

https://elmondelquim.wordpress.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario