miércoles, 23 de enero de 2019

Recomanem jocs de taula!

Hem arribat de les vacances de Nadal i a cada aula ens hem trobat la sorpresa que els Reis ens havien deixat un joc de taula relacionat amb alguns dels continguts del curs. El grup de 4t i 5è durant la primera setmana ens hem dedicat a jugar a tots els jocs nous. Seguidament us fem cinc cèntims en que consisteix cadascun d'ells.


El toma 6 és un joc que consisteix en col·locar les 10 cartes que té cada jugador en ordre numèric.
Crec que aquest joc és divertit per la gent que li costa l’estratègia  i pels nens/es que estan aprenen els número.

El Qwixx és un joc on cada jugador té 2 daus de color blanc, 1 de groc, 1 de blau, 1 de verd i un de vermell. El jugador tira els daus i segons els números que li surtin marca la casella corresponent al seu color. Els dos de color blanc els han de marcar els altres jugadors. Si marques un numero de la dreta no podràs marcar els anteriors.
Aquest joc és divertit i de pensar; jo el recomano a la gent que li costin les matemàtiques. 

El joc de Segundos fuera consisteix en que has de respondre unes preguntes que algú ha de llegir.(Les preguntes estan a les cartes ).Si totes les preguntes estan bè, guanya el que hagi respòs el primer. La meva recomanació és bona, a mi aquest joc m'agrada moltísim perqué te preguntes molt xules i aprens.

Trio visión és un joc molt divertit que consisteix en que hi ha 8 peces de diferents colors i un tauler. Les 8 peces es col.loquen d'una determinada forma i 4 cartes en cada costat del tauler. Quan un jugador ha trobat la imatge de tres peces corresponent a una de les cartes que es troba al tauler, el jugador es queda amb aquesta carta. Per tal d'aconseguir una carta tant sols es pot moure una de les fitxes del tauler. S'acaba el joc quan s'acaba totes les cartes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario